lördag 5 september 2009

Idag ska vi på dop och Kellie fick glass på dagis*arg*

Ja om ett tag ska vi gå på dop..en liten kille som heter Lukas som ska döpas..Kul!!Är i full gång med att ordna kläderna som ska tas på till dopet!!

I torsdas så hade de firat ett barn som fyllde år på dagis och fröknarna tyckte synd om Kellie för alla barnen åt glass, så de hade gett även Kellie en glass,vanlig vaniljpinnglass ,ja ja !!tänkte jag när dem sa det.. Men sen när vi kom hem så fick Kellie diarrer igen tre,fyra omgångar så det känns ganska uppenbart att hon inte tål laktoset, men vi ska ju testa igen om ca 10 dar... Så jag fick ju rett ut det här med fröknarna att de absolut inte får ge henne något innehllande laktos..Nu är Kellies mage i alla fall återställd=inga diareer!!

Uppdaterar senare med bilder i dopoutfit!!
Ha en trevlig Lördag!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Sånt kan ju göra en något förbannad! Cajsa fick alltid isglass när de andra fick vanlig när det nu var något som skulle firas på dagis.

Hoppas ni får en fin lördag! Här är det bröllopsförberedelser hej och hå som gäller, så de senaste veckorna har jag knappt hunnit läsa bloggar och definitivt inte kommentera. Men nu har jag varit här med :D

Kram