torsdag 12 februari 2009

Ja som jag skrev igår kväll så blir det ganska fullt upp idag! Idag var vi uppe kl 6.30 , Kellie var pigg då! Vi har vart o lämnat Mike på dagis och efter det blir det klubben o kalas , tänkte ta tag i tvätten innan dess! Kim sitter och spelar "the sims" .. Tack Jessica för spelet förresten!Det var uppskattat!
Jag vägde Kellie i morse på våran våg och hon vägde 8,6 om det nu stämmer då!Det innebär ju att hon gått upp mer än 1 kg på ca 1½ månad!!

1 kommentar:

Tanjis sa...

Hejsan Jennie!

Tack för kommentaren på min blogg.
Jag kikade lite på din blogg och du verkar ju en hejjare på datorer, eller ja du har ju fixat en snygg blogg-beskrivning och du kan göra om bilder i photoshop mm.
Själv är jag verkligen ingen hejjare på datorer men du frågade ju om teckensnitt. Det finns ju sidor, som du säkert vet, där man kan hitta snygga teckensnitt gratis. Är bara att söka, sen sparar du ner dem. Det värsta är nu när du ska ändra,du går in under "Anpassa" och "redigera html" och där i början står det olika inställnigar för olika textdelar i din blogg. Du ändrar namnet på teckensnittet till det du vill ha. Jag fick testa mig fram. Jag fattade så mycket som att det första teckensnittet som man skriver in är det som blir och det andra är en slags "reserv" ifall den som läser din blogg inte har just det teckensnittet.
Hoppas du får lite hjälp på traven,som sagt kan jag inte detta med html utan försöker testa så gott jag kan men det är ju inte alltid det finns tid över till det.

Nu när jag ändå skriver så långt så skriver jag en fråga jag med. Är det dyrt att köpa photoshop? Det verkar så himla skoj! Är det värt det liksom? Jag är lite sugen ska jag medge!

/Kram Tanja

PS) Jag gillar också Naimas........